Kuvendi nuk ka arritur të miratojë Projektligjin për pagën minimale, pasi nuk pati kuorum.

73 deputetë ishin të pranishëm në sallë, por vetëm 56 prej tyre morën pjesë në votim, me 51 vota për dhe 5 kundër.

Tani Kuvendi ka shkuar në pauzë deri në orën 15:30, për të vazhduar me pikat e tjera të ditës. /Klankosova.tv/