N lojn siameze, Luizi dhe Olta, ishin dyshja q zgjuan shum interes pr publikun. Ata dhuruan shum momente gazmore.

Luizi kishte momente q nuk ndjehej mir, teksa Olta u kujdes pr t, madje i dhuroi edhe puthje.

Sot n Big Love, ata morn shum komente. Nj nga to ishte se pse Luizi nuk ia ktheu puthjen Olts.

Kt nuk ka hezituar ta bj Luizi n ato momente.

VIDEO: