Prova javore në shtëpinë e “Big Brother VIP”, banorët i ka gjetur me një sfid të re.

“Vëllau i madhë”, ka sjellur një “ari” brenda shtëpisë së famshme i cili vahzdimisht do i ngacmojë banorët, por që ata nuk duhet të reagojnë, ose e humbin provën, shkruan “Kosovarja”.

Por, kush është njeriu i fshehur pas maskës së ariut?

Publiku që e ndjek vazhdimisht po aludojnë se ky ari është binjaku i konkurentit Donald Veshajt, Romeo Veshaj.

Derisa janë publikuar videot e ariut në Instagram, disa ndjekës kanë shkruar se ariu është Romeo, kjo pasi disa gjeste i ka si të vëllaut, e sidomos veshjen .

Por, kush të jetë nuk dihet dhe mbetet të shihet.