Banorët e shtëpisë së famshme “Big Brother VIP” kanë realizuar një lojë të re të imponuar nga “Vellau i madhë”.

Atyre iu është caktuar të shkruajnë në letër për secilin se “Përsje nuk e meriton fitorën X personi”, shkruanh “Kosovarja”.

Derisa t’i lexonin mendimet e njëri tjetrit banorët do të duhej të thojnë edhe një emër se kush mendon ta ketë shkruar.

Në mesin e tyre edhe Iliri ka marrë disa nga mendimet për të dhe një nga nga mendimet që ia rrëmbeu ati shikimin ishte se Iliri bën lojë të pisët.

Iliri e mori me të qeshur dhe nuk tha emër por vendosi vetëm të përgjigjet: “Në qoftë se lojë quhet ajo që njeriu tregon karakterin e vet, atëherë i jap të drejtë atij personi”.

Kujtojmë se, Iliri konsiderohet lojtari më i fortë aty brenda, dhe pretedentë për fituar çmimin e madhë prej 100 mijë eurosh.