Pas nj morie debatesh mes Armaldos dhe Luizit, ky i fundit e kshilloi Maestron t mos merret me t, pasi e ka betej t humbur.

Luizi tha se ai thjesht po ul imazhin e tij me ato debate dhe se po merret kot me t, ndaj e kshilloi t merret me dik tjetr.

Armaldo i tha Luizit se ai do e ket at deri n fund brenda shtpis, duke shprehur bindjen se ai nuk do t eliminohet kt t shtun.

Luizi tha se ai mund t qndroj sa t doj, sepse nuk sht ai pronari i shtpis, por e kshilloi q me t, mos merret.

Armaldo tha se Kristi ka m shum shanse t dal nga shtpia, por Luizi tha se Kristi do qndroi dhe ai do t dal.

Luizi i tha Armaldos se ai po sillet si rruga dhe se nuk i shkon fare kjo sjellje.

VIDEO: