Dokumentari për Paul Pogba, i titulluar thjesht “The Pogmentary” është bërë shumë i përfolur së fundmi. Seriali televiziv Prime Video e ka ndjekur futbollistin francez kohët e fundit te Manchester United, mes problemeve me klubin, ofertave jo veçanërisht të mirëpritura për rinovim dhe punës me menaxherin e tij, të ndjerin Mino Raiola, për të përcaktuar se cila do të ishte e ardhmja e mesfushorit.

Shumë e kanë parë, sepse dokumentarët e këtij zhanri ofrojnë një vështrim në jetën e kampionëve që vështirë se mund ta kesh në rrethana normale. Dhe ka pasur kaq shumë gjëra për të folur. Por nga pikëpamja e vetë veprës audiovizive, si po performon … Pogmentary?

Vlerësimi 1,1 nga 10

Keq, shumë keq, të paktën duke gjykuar nga votat e marra në Internet Movie DataBase. Faqja e internetit, e cila ndër të tjera është në pronësi të Amazon, ashtu si kompania që prodhuar dokumentarin, u mundëson përdoruesve të regjistruar të vlerësojnë filmat ose serialet televizive.

Vlerësimet më pas konvertohen në një vlerësim që mund të … të japë idenë nëse diçka është e këndshme ose nëse është më mirë ta shmangni.

Dhe për sa i përket Pogmentary, përdoruesit kanë qenë padyshim jo të sjellshëm: siç shpjegon Sportbible, aktualisht vlerësimi i për dokumentarin mbi Pogba është 1.1 nga 10, duke e bërë atë një nga produktet televizive me vlerësimin më të keq nga gjithmonë. Sigurisht që ka dalë së fundmi dhe ka kohë për tu përmirësuar, por fillimet sigurisht nuk janë inkurajuese.

Komentet negative

Çfarë thonë komentet? Asgjë të mirë. “Nëse do të kishte një Top të Artë për ata që ankohen si fëmijë, Pogba do ta kishte fituar disa herë”, shpjegon dikush.

“Nëse ende ju pëlqen Pogba, shikoni këtu për të parë se sa i shkëputur është ai nga realiteti”, thotë një tjetër. Një situatë që sigurisht ka lënë vend për disa komente në rrjetet sociale.

Një përdorues, sapo është vënë në dijeni të faktit, e ka këshilluar Pogba… “të vazhdojë të jetë futbollist”, duke treguar se një karrierë e mundshme si aktor duket mjaft e pamundur.

“Dikush duhet t’i tregojë Pogba-s se nuk është ashtu siç ai mendon se është”, thotë një përdorues tjetër. A do t’i interesojë kjo francezit? Ndoshta jo fare. Ose ndoshta, një minimum. Mund të thuash … 1.1 nga 10!