Perandoria sportive e Fenway Sports Group vazhdon të zgjerohet, pronarë të Liverpool-it si dhe ekipit të bejsbollit Boston Red Sox dhe bashkëpronësi e ekipit NASCAR Roush Fenway Racing.

Grupi amerikan në fakt është gati të mbyllë një marrëveshje, me vlerë 638 milionë paund, e cila do t’i mundësojë të bëhet pronar i Pittsburg Penguins, një ekip i njohur hokej i NHL

Kështu, perandoria FSG është e destinuar të kalojë nje pasuri gjashtë miliardë paund vlerë neto!