Remzia dita ditës po rinohet edhe më shumë.

Këngëtarja me përkushtimin e madh që ka tek vetja, nuk po ua lëshon rrugën vajzeve të reja me bukurinë natyrale që ka, shkruan “Kosovarja”.

Duke u komentuar nga të gjithë, ajo shpesh edhe është në krye të mediave rozë.

Në këtë imazh të fundit, derisa shihet me një rregullim perfekt dhe fustan të bukur, këngëtarja duket mbretëreshë.

Po ashtu, ajo pranon edhe komente të tilla nga ndjekësit e saj.