Tuna dhe Patrisi janë gjithmonë në fokus të medias dhe publikut lidhur me raportin e tyre.

Megjithëse ata vet kanë qëndruar të mbyllur dhe nuk kanë folur kurr sa i përket jetës private, ndarja e tyre u mësua shpejt.

Djali i dytë Zen erdhi në jetë pasi çifti ishin ndarë tashmë dhe Tuna po jetonte në Shkup e Patrisi në Prishtinë.

Se janë bashkuar na dhanë sinjal përmes rrjeteve sociale kur i pamë se kaluan bashkë pushimet në Turqi por çdo gjë mbeti aty dhe siç e kanë zakon nuk zbuluan më asgjë nëse janë bashkuar vërtetë!

Gjersa nuk dihej se çfarë po ndodh momentalisht me çiftin e njohur, Roberti pa dashje na zbuloi diçka shumë të rëndësishme.

Në emisionin e tij “Robi plaket kur don vet” gjersa po bisedonte me mysafiren e tij Duda Balje ai zbuloi se dy nga instrumentistët e bendit të tij jetojnë në Shkup duke përmendur edhe emrin e Patrisit.

Prit pak, Patrisi në Shkup?

Ky po që ishte lajm. Muzikanti i njohur duket se është shpërngulur afër gruas dhe djemve të tij dhe gjërat qenkan më mirë se që kishim menduar.