Një rrahje e rëndë ka ndodhur mbrëmë në fshatin Kërpimeh të Komunës së Podujevës, shkruan .

Aty janë përfshirë disa të rinj, dy nga të cilët janë emra të njohur për .

Në vendngjarje kanë dalur ekipet policore, ku dyshohet edhe për të arrestuar.

Dëshmitarët kanë thënë se janë nxjerrur thikat dhe armët.

Rastin e kanë konfirmuar edhe nga Policia e Kosovës – Stacioni Podujevë, mirëpo për detaje kanë deklaruar se do të informohemi përmes raportit 24 orësh që do të publikohet nesër.

do ju mbajë të informuar për këtë rast.