Will Smith është shprehur se ka qenë aq i dhënë pas seksit sa kjo gjë e bëri të sëmurej. Aktori rrëfeu përvojën e tij në librin e ri të titulluar, Will, i cili u publikua pak ditë më parë. Ai tregon se iu drejtua “marrëdhënieve seksuale të shfrenuara” pasi marrëdhënia e tij e parë me një vajzë të quajtur Melanie mori fund kur ai ishte 16 vjeç.

“Kam nevojë dëshpërimisht për lehtësim por pasi nuk ka asnjë pilulë për dhimbjen e zemrës, iu drejtova ilaçeve homoeopatike të blerjeve dhe marrëdhënieve seksuale të shfrenuara. Kam bërë seks me kaq shumë gra dhe ishte aq e papajtueshme nga ana kushtetuese deri në thelbin e qenies sime, saqë zhvillova një reagim psikosomatik për të pasur një orgazmë”, tha aktori.

Smith tha se seksi e bënte të ndihej keq dhe se i shkaktonte të vjella. Aktori ka rrëfyer se ra në dashuri me vajzën e quajtur Melanie kur ishte adoleshent por më vonë zbuloi se ajo e kishte tradhëtuar kur ndodhej larg shtëoisë në një turne dyjavor gjatë kohës së tij si reper. /abcnews.al