Ryva Kajtazi në çdo kohë merr vëmendje me stilin perfekt që ka.

Duke qenë femër e dalluar, ajo në çdo kohë duket bukur dhe mbetet shembull për femrat që e rrethojnë, shkruan “Kosovarja”.

Si në jetën e përditshme ashtu edhe kur shfaqet me fustana ajo befason me përzgjedhjen që bën.

Në çdo kohë unike.

Bindeni me disa imazhe në vijim.