A ju kujtohet Vjollca Robelli? Dikur ishte këngëtare e njohur dhe mjaftë unike në përmbajtje.

Kënga e saj me titull “Ajo” ishte hit i kohës, që u pëlqye mjaftë edhe për përmbajtjen feminste që kishte.

Simpatikja, punoj për një kohë edhe në televizion, duke u bërë një nga fytyrat më simpatike të ekranit në Kosovë, shkruan “Kosovarja”.

Pas një pauze të gjatë, Robelli është rikthyer në muzikë, këtë herë shumë më ndryshe në përmbajtje dhe pamje.