Sara e Ledrit kohë pas kohë realizon ndryshime të shumta tek vetja.

Ajo me bukurinë natyrale që ka, në shumë raste merr vëmendje të madhe dhe kalon në lajm, shkruan “Kosovarja”.

Pasi që për publikun është person tejet me rëndësi, çdo veprim i saj kalon në lajm.

Sot, në një story të publikuar ajo tregon që ka ndryshuar nuancën e flokëve dhe duket për mrekulli.

Ja shikojeni.