Sfida e imitimeve ndryshoi komplet atmosfern n shtpi. Pasi t gjith banort przgjodhn nga nj emr, ata nisn direkt me lojn e imitimeve.

Kiara do imitoj Nitn, Luizi-Elvisin, Gerti-Kiarn, Fotini-Oltn, Jori-Fotini, Nita-Gertin, Keisi-Jorin, Qetsori- Antonets, Olta-Armaldon, Dea-Kristin, Lorenci-Luizi, Kristi-Qetsorin, Elvisi-Keisin dhe Armaldo-Dean.

Menjher pas ndarjes s lojs, banort hyn n rol dhe nisn t imitonin njri-tjetrin. Nj situat e lezetshme u krijua mes Deas, e cila ishte n rolin e Kristit dhe Elvisit q ishte n rolin e Keisit.

Ata u uln n tavolinn e ngrnien dhe nisn t ngacmonin njri-tjetrin, njsoj si sillet ifti Keisi-Kristi.

VIDEO