Shiu dhe breshëri që ra para disa minutash, ka shkaktuar dëme në disa pjesë të Podujevës, shkruan .

Në pamjet e siguruara nga , shihen dëmet që shkaktuar në disa të mbjellura në sektorin e bujqësisë.

Një serrë e një banori është dëmtuar nga reshjet e sontme në Podujevë.