Sot në iftarin e fundit, Sami Lushtaku me bashkëpuntorët e tij e bëri në xhaminë e njërit prej fshatrave të Skenderajt.

Mirëpo në fotografitë e publikuara nga Lushtaku u pa diçka që deri tani nuk është hasur.

Brenda xhamisë shihen me cigare të ndezuara, Sami Lushtaku dhe disa nga pjesëmarrësit e këtij iftari.