Sonte, me fillim nga ora 18:00, në fshat Kërpimeh, do të hapet turneu tradicional i futbollit të vogël, në nderim të Dëshmorëve të Llapit, njofton .

Lajmi është bërë i ditur nga njëri nga organizatorët e këtij turneu, Egzon Selmani.

Ai i ka ftuar të gjithë llapjanët që të marrin pjesë në këtë turne, derisa i ka bërë të ditur edhe detajet nga ky organizim.

Shkrimi i plotë nga Egzon Selmani:

Thirrje Publike:

Ftoheni që të merrni pjesë në Hapjen zyrtare të Turneu tradicional në futboll të vogel për nder deshmorëve në Kërpimeh me daten 05 Maj 2022(Ejte) i cili organziohe qdo vit në nderim të

Deshmorve dhe të Rënve në Kërpimeh

Hapja zyrtare do të bëhet nga ora 18:00 ku do të mbahet një program Kulturo Artistik dhe një Lojë miqsore ndërmjet Veteranve

Ejani që të gjith ti nderojmë në mënyrën më të mir të mundshme Dëshmorët dhe të Rënët për Liri

Ju ftojë që të gjithë të na përgjigjeni në mënyr pozitive thirrjes tonë të gjithve jo vetëm ne si

Lokalitet i Kërpimehit dhe rrethines mirpo të gjithë Komunes Podujeves dhe më gjerë

Gjithashtu ftohen të gjitha Ekipet të cilat kan vendosur për të qen pjes e Turneut qe tna bashkangjiten dhe kështu te nisim Hapjen Zyrtare në mënyrën më të mir të mundshme sepse e meritojnë më së shumti këtë Dëshmorët dhe të Rënët për Liri

Faleminderit shum ju Mirpresim nesër Shihemi