Stadiumi i parë i ndërtuar jashtë Amerikës për ndeshjet e NFL do të kthehet në aksion dy fundjava radhazi.

Po flasim për impiantin e Tottenham, i transformuar në më pak se 30 minuta në një fushë për një ndeshje të futbollit amerikan.

Stadiumi i jashtëzakonshëm i ndërtuar nga SCX Special Projects është ndërtuar në një mënyrë të atillë që të jetë e mundur që një ndeshje e Premier League dhe një ndeshje e NFl të zhvillohen në të njëjtën ditë.

Ndeshja e së dielës mes Neë York Jets dhe Atlanta Falcons do të zhvillohet në një sipërfaqe artificiale që ndodhet poshtë fushës që përdoret nga Spurs.

Spending the day at the incredible state of the art Tottenham Stadium & getting set for Sunday’s game! @NFL @nflnetwork @gmfb 🇬🇧🏈 pic.twitter.com/FAjRfZUm0z

— melissa stark (@melissastark) October 9, 2021