Stuhia E Shtrëngatë Në Podujevë, Pamje Nga Dëmet E Shkaktuara – Këto Fshatra Më Të Goditura: Me Lopatë Duke Larguar Breshër

stuhia-e-shtrengate-ne-podujeve,-pamje-nga-demet-e-shkaktuara-–-keto-fshatra-me-te-goditura:-me-lopate-duke-larguar-bresher

Një stuhi e fuqishme ka përfshirë këtë pasdite rajonin e Llapit, duke shkaktuar dëme të mëdha në kultura bujqësore, shkruan .

Në pamjet që kanë arritur në adresë të , shihet dëmi i madh i shkaktuar në kultura të ndryshme.

Lupçi, Majaci, Lluzhani, Halabaku, Godishnjaku, Dobratini dhe Katunishta – janë disa nga fshatrat më të goditura nga breshri i vrullshëm.

Madje, në fshatin Lupc breshëri është larguar nga banorët me lopatë.

Përveç reshjeve, edhe fryma e madhe e cila e kaploi Llapin ka shkaktuar dëme në disa pjesë. Era ishte aq e fuqishme sa që rrëzoi edhe pemë në fshatin Dobratin.

ju sjell pamje nga zona të ndryshme të Podujevës:

Majaci
Majaci
Lluzhan

Dobratin

Lupc

Shakovice

Kontakti: [email protected]