Është shënuar ditën e sotmë një incident në ambasadën Shqiptare në Beograd të Sërbisë.

Ambasada është sulmuar nga disa njërëz ënde të pa indentifikuar duke hedhur shashka në oborrin e ambasadës.

Ambasadori ndodhej brënda institucionit kur shashkat janë hëdhur dhë fatmirësisht nuk raportohet për të lënduar dhë as dëme matëriale.

Policia ka shkuar në vëndin e ngjarjes ku edhe po punon për zbardhjen e çështjes dhe identifikim të autorëve.