Mbrëmjen e djeshme Einxhel nuk u duk mjaft mirë dhe Arbri shkoi për ti ndenjur afër por ajo nuk e përfilli shumë duke u munduar ta largojë.

Ai ka folur me Donaldin për gjithë këtë situatë tepër i shqetësuar.

Nuk e di pse e lodh trurin,unë mundohem ti rri afër ajo të flet keq,të injoron palidhje,të bën të ndihesh pishaman pse mundohem kaq shumë”,tha ai.

Megjithkëto, dje mes tyre ka ndodhur puthja e parë, pasi të dy u shtrinë për të fjetur.