Majlinda Zeka gjithmonë ka për qëllim që të pozojë në mënyrë provokuese.

Ajo me imazhet e ndryshme për ndjekësit, në çdo kohë duket perfekte dhe ua kalon të gjithëve me fotografitë që publikon, shkruan “Kosovarja”.

Këtë herë, në një imazh që ka publikuar në Instagram, Majlinda merr vëmendje me të pasmet gjigante.

Duke pozuar në një mënyrë më ndryshe, asaj duket se janë gati ti pëlcasin.

Ja shikojeni.