KEDS-i ka njoftuar se nesër do të kryhen punime në projekte intensive, punime këto të planifikuara më parë, me ç’rast disa vende në Podujevë do të përballen me reduktime të rrymës, raporton .

Sipas njoftimit, këto reduktime në disa pjesë do të zgjasin disa orë, ndërkohë që KEDS-i ka bërë të ditur edhe arsyen e këtyre reduktimeve.

“Nga NS 35/10 kV Batllava do të ndërprehet: Dalja 10 kV Orllani (kodi: 14015002 ) nga ora 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci 1 dhe 2, Orllani, Vikendicat, Te Zahir Pajaziti.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, bartje dhe ngritje e shtyllave 10kV tek Përroi”, ka njoftuar KEDS-i./