KEDS-i ka njoftuar se nesër dhe pasnesër disa vende të Podujevës do të kenë mngesë të energjisë elektrike, si pasojë e disa punimeve, shkruan .

Sipas KEDS-it, në e poshtëshënuar nuk do të ketë rrymë për disa orë.

Njoftimi i plotë:

23 shtator: 

TS 35/10 kV Besi do të ndërprehet: LP 10(kV) Lluzhan (kodi: 10013011) prej orës 09:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Lupç i Poshtëm.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

NS 35/10kV Koliqi (kodi 140160) dhe NS 35/10kV Batllava (kodi 140150), pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 11:00 deri në ora 15:00.

Vendet: TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë), Ujësjellësi rajonal “Batllava”, Batllavë, Gërdovc, Bellopoja dhe Lluga, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci1 dhe 2,Orllani, Vikendicat, Te Zahir Pajaziti dhe MAP Burgu i Sigurisë së Lartë

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive e nënstacionit.

Nga TS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet: LP 10[kV] Bajqinë – Pollatë do të nderprehet:

NS-10/04kV Bajqinë-Sogojevët (me kod:14000014144) nga ora 11:00 deri ora 15:00

Vendet: TS 144 Bajqinë Sogojevët.

Arsyeja: Punime në Projektin Bajqinë – Sogojevët.

(Vërejtje: Në NS-10/04kV Bajqinë – Sogojevët me kod:14000014144 do të shkyçet vetëm ajo dalje 0.4 kV në të cilën punohet).

24 shtator:

Nga  TS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet: LP 10[kV]  Bajqinë – Pollatë    do te ndërprehet:

NS-10/04kV Bajqinë-Sogojevët (me kod:14000014144) nga ora 11:00 deri ora 15:00

Vendet: TS 144 Bajqinë Sogojevët.

Arsyeja: Punime në Projektin Bajqinë-Sogojevët.

(Vërejtje: Në NS-10/04kV Bajqinë – Sogojevët me kod:14000014144 do të shkyçet vetëm ajo dalje 0.4 kV në të cilën punohet).

TS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet: Dalja 10 kV Fshatrat 1 (kodi: 14000009) prej orës 10:00 deri në ora 15:00.

Vendet: Sekiraqa, Poterët, Qershijat, Kamerollët, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2. Buricë, Gllamnik dhe Llapashticë e Ulët.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja e ndarësit linjor 10 kV./