KEDS-i ka njoftuar se nesër disa vende të Podujevës do përballen me mungesë të energjisë elektrike, shkruan .

Sipas KEDS-it, energji elektrike disa fshatra s’do të ketë përgjatë pesë orëve.

Më poshtë njoftimi i KEDS-it: 

“NS 220/35/10[kV]Podujevë  do të ndërprehet: Dalja 10[kV] Livadica (kodi: 14000011)  nga ora 10:00 deri 15:00.

Vendet: Dumnicë, Shtedim, Mirovc, Livadicë dhe Dogana.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

2.

NS 35/10[kV] Koliqi do të ndërprehet:Dalja 10[kV] Sharbani(Kodi: 14016003) prej orës 09:00 deri në ora 11:30.

Vendet: TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ngritje dhe demontim i shtyllave 10[kV.

3.

NS 35/10[kV] Besia do të ndërprehet: Dalja 10[kV] Lluzhani (Kodi: 10013011) prej orës 12:00 deri në ora 14:30.

Vendet: Lupçi i Poshtëm.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ngritje dhe demontim i shtyllave 10[kV].

Punime në projekte investive

1.

NS 220/35/10 [kV] Podujeva do të ndërprehet: Dalja 10 [kV] FAN Zahir Pajaziti (kodi: 14000014) prej orës 11:00 deri në ora  16:00

Vendet: Fan-Zahir Pajaziti, Letanci te Rexha, Smajlovit, Bajqine, Kerpimeh, Repë, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reqicë, Zhiti Sylevicë, Brecë, Tërrnavicë, Murgull, Zakut, Metehi dhe Doberdol.

Arsyeja: Projekte Investive, realizimi i punimeve ne rrjetin e tensionit te mesëm për projektin TSSHM – 14000014145 – Smajlovit – ekz.