KEDS ka njoftuar për punimet që parashihen të realizohen në rrjet gjatë ditës së nesërme, e si shkak disa vende do të mbesin pa energji-elektrike.Punime të domosdoshme për siguri të sistemit’

Gjakovë1.

Nga Stabilimenti 10kV Gjakova II do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Gjakova I (kodi: 81000115) nga ora 10:00 deri 10:30 dhe nga ora 15:30 deri 16:00

Vendet: rrugët: Aleksandër Moisiu, Anton Çeta, Azem Hajdari, Bashkim Idrizi, Besim Bistrazhini (një pjesë), Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Elena Gjika, Faik Konica, Gjergj Fishta, Hasan Prishtina, Hysni Dobruna (një pjesë), Korab Binxhiu, Migjeni, Nimon Ferizi, Orize, Londra, Vashingtoni, Skendërbeu, Yjet e Erenikut dhe Yll Morina.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

NS 10/0.4[kV] TS 41(kodi: 81000115353) nga ora 10:00 deri 16:00

Vendet: Një pjesë e rr.Anton Çeta dhe një pjesë e rr. Yll Morina.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i transformatorit dhe ormanit të tensionit të ulët.27.01.2023

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga NS 35/10 [kV] Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Keqekollë-Hajkobillë (kodi: 14016004 ) nga ora 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.Prizren

1.

Nga NS 35/10 [kV] Prizreni IV do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bajram Curri (kodi: 30033008 ) nga ora 13:00 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: Kukësi, Xhevat Berisha, Sali Bytyqi, Mbreti Pleurat, Bajram Curri, Wiliam Walker; afariste:”Afioni”, Etem-Trade”,”EULEX”, “Kuk-Komerc”, “Sharri Beton” dhe “Sharri Pllast”.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe për përmirësimin e vërejtjeve të mbetura.

Ferizaj

1.

Nga NS 35/10 [kV] Shtërrpca do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Gotovusha Brodi (kodi: 40044005 ) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Biti e Epërme, Biti e Poshtme, Brod, Drajkovc (një pjesë), Firajë, Gotovushë, Shushicë dhe Viqë.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Shën Valentini po afron – Fibula me oferta nuk ju harron!

Artikull i sponsorizuarShën Valentini po afron, nëse jeni të dashu