Reshjet e mëdha të shiut kanë shkaktuar vërshime dhe dëme në disa pjesë të Podujevës.

Nga reshjet e mëdha të shiut është vërshuar rruga Podujevë – Merdare.

Lexues të kanë dërguar video në redaksi ku shihet uji që qëndron mbi asfaltin e kësaj rruge.