Sara është një person shumë pozitiv, qeshë dhe këndon gjatë gjithë kohës, këtë e dëshmojnë edhe shumë fotografi e video në rrjetet sociale.

Një video e cila u shpërnda nga Miranda, gruaja e Lumit, e zuri Saren të pa përgatitur për të kënduar sepse ajo nuk e dinte këngën, shkruan”Kosovarja”

Kënga e Bedri Islamit “Moj gocë pejane”, është njëra ndër këngët që dëgjohet dhe pëlqehet edhe sot, mirëpo Sara nuk e di.

Sa e ëmbël dukej ajo duke thënë se nuk e di këtë këngë, mirëpo është e kuptueshme një gjë e tilë për Saren./Kosovarja/