Një video po qarkullon nëpër media të një vjedhje që ka ndodhur sot në marketin “Super Viva”, në Prishtinë.

Dy persona shihen teksa vjedhin gjësende dhe fusin nëpër veshje, derisa të qetë dalin nga marketi.