Xhensila qëndron mjaftë aktive në rrejtetet sociale, dhe sjell imazhe shumë të mira.

Së fundmi, në llogarinë e saj Instagram ka sjellur disa imazhe sic di vetëm ajo, imzhe të bukura e familjare, shkruan”Kosovarja”.Imazhet me vazjën janë të pandashmë për të, ku edhe dita e tyre paska shkuar për mrekulli, kështu shihet në imazhe.

Xhensila shpeshherë nëpërmjet imzheve sjell shumë energji të mirë e pozitive./Kosovarja/