Yllka Kuqi mbetët një këngëtare e njohur në mediat rozë.

Duke qenë person i dalluar me stilin që ka, në të shumtën e kohës qëndron në krye të lajmeve, shkruan “Kosovarja”.

Me një grim perfekt dhe të rregullim në flokë, ajo bën dritë me këtë pamje.

Por, vëmendje merr veshja që ka bërë duke ekspozuar belin dhe dëshmuar që ka linja perfekte.

Pajtoheni edhe ju me këtë mendim?