Së fundi, ajo ka njoftuar se është rikthyer në Dubai. Ajo ka qëndruar edhe më herët atje, por shkaku i situatës me pandeminë ishte kthyer në Kosovë.

Bazuar në postimet e saj në Instagram, Nitaj ka shkuar atje me shoqërinë e saj.

Në disa nga postimet e saj, Arta Nitaj vërehet duke shijuar jetën e natës. Ajo madje tregon se shoqja e saj e ka pasur ditëlindjen dhe festën që ka pasuar.

Festa e ditëlindjes së shoqes, mund të ketë qenë arsyeja që e ka rikthyer Artën këto ditë në Dubai.